Brønd Studio

Om mig

Mit navn er Katrine Brønd.
Jeg blev uddannet reklame-fagfotograf fra Studio 1-2, Herning samt Medieskolerne, Viborg. Jeg blev efter endt uddannelse fastansat hos Studio1-2 frem til 2023, hvor jeg nu er startet op som selvstændig reklamefotograf. Forinden mit spring ind i foto verdenen, har jeg haft mit virke i mere end 10 år som dekoratør, som blev kickstartet med dekoratør uddannelsen på Svendborg Dekoratør Skole. Så jeg både styler og fotograferer, jeg elsker at være kreativ, og bruger det bedste fra begge verdener når opgaverne skal løses.
Jeg elsker at skubbe til grænserne og kreativiteten. Prøve af. Prøve nyt. Vende det på hovedet. Prøve igen.

PRODUKT - MAD - STYLING - MENNESKER - DRINKS

Min dagligdag består af et fantastisk mix af alt indenfor reklamefotografiet, hvor jeg har specialiseret mig i produktbilleder, livsstilsbilleder, erhvervsportrætter, styling af interiør, reportage mm.

#NØGLEORD: kommunikation, samarbejde, forberedelse, erfaring, planlægning.

I 8831 ligger mit eget studie. Nede af bakken. For enden af grusstien. I naturskønne omgivelser med vildnæsset i baghaven. Her er højt til loftet, plads til kreativitet og nørderi.

For mig er fotografiet en døråbner, jeg kommer ud til mennesker og virksomheder som jeg ellers ikke vil møde, får en indsigt i deres verden og nogle rigtig gode snakke.

Følg mig på